A - EJA

Partneri juaj ne sigurim dhe risigurim te objekteve, makinerive dhe shendetit tuaj ne udhetim.

“A-Eja Insurance Broker ’’ eshte shoqeri anonime e licensuar nga Autoriteti mbikeqyres financiar (AMF) per ushtrim veprimtarie brokeri ne sigurime dhe risigurime, e themeluar ne date 21.05.2010.

Operojme ne treg prej shume vitesh, me nje staf te specializuar, duke i ofruar klienteve sherbimet dhe oferat me te mira.

Qellimi yne eshte tu mundesojme klienteve tane produkte dhe sherbime te pershtatshme per secilin prej tyre.

Sherbimet

Ajo cka ne ofrojme ne treg nuk eshte e ndryshme nga te tjeret por gadishmeria qe kemi per te qene prane jush na ben me te vecante ne punen tone.

SIGURIMI PRONES

SIGURIMI JETES

SIGURIMI AUTOMJETEVE

SIGURIMI AKSIDENTEVE

SIGURIMI SHENDETSOR

SIGURIMI NE UDHETIM